Recerca

En relació amb la meva activitat com a periodista evolutiva, comunicació i socialització de la ciència, he publicat un article científic d’impacte, he realitzat la tesi de màster Erasmus Mundus i he escrit textos en publicacions col·lectives. Ara treballo en la tesi doctoral.

2013

“Communication 2.0, food and human evolution: The case of IPHES”

Dins Farré, J, Barnett, J. (eds). Catalan Journal of Communication & Cultural studies. Volume 5 Number 2 Intellect Journals: p. 315-318.


2014

“Communication strategies observed in Portuguese press to save rock art of Vila Nova de Foz Coa (Portugal)”

From the 17th Congress of the International Union for Prehistoric and Protohistoric Sciences.

Una comunicació oral que després va tenir la seva publicació sota el títol “Media strategies observed in the Portuguese press to save Vila Nova de Foz Côa engravings. A case study on socialization of the archaeological heritage”, en el volum que recollia les presentacions incloses a la sessió del UISPP Quality Management of Cultural Heritage, celebrat a Burgos el 2014.


2011

“Estudiar el pasado para mejorar el futuro”

Dins Almansa, J. (eds). El futuro de la arqueologia en España. JAS Editorial, Madrid [Charlas de Café. 45 profesionales hablan del futuro de la arqueología]: p. 31-34.


2008

Tesi de Màster Erasmus Mundus en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana

Estrategias de comunicación observadas en la prensa escrita portuguesa para salvar los grabados rupestres de Vila Nova de Foz Côa y la posterior socialización de este patrimonio arqueológico.