Sobre mi

Nascuda a Barcelona el 1963, resideixo a Tarragona, on vaig arribar el 1986 per fer pràctiques durant un mes al Diari de Tarragona. Durant tots aquests anys he realitzat un munt de feines relacionades amb el periodisme i he treballat en diversos mitjans de comunicació (premsa escrita, ràdio, tele, agències de notícies…), però des del 1997 la meva activitat professional principal està centrada al de Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la Universitat Rovira i Virgili.

Durant els últims 15 anys també he realitzat una activitat molt intensa a l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) com a responsable de comunicació (2006-2021), i amb l’arqueòleg Eudald Carbonell, com a periodista evolutiva.

Els llibres han estat igualment un sector al qual he destinat molts esforços i n’he publicat una dotzena, com autora o coautora, d’àmbits molts diversos, com l’evolució humana, els mitjans de comunicació o la música.

Estar amb els amics i amigues, compartir una copa de vi amb les persones que aprecio i llegir són algunes de les altres activitats a què em dedico en els moments d’oci, a més del rem en llagut, el pàdel i anar a caminar, sobretot per les platges de Tarragona.

Les meves escapades a Barcelona són també freqüents, ja que en aquesta ciutat, al barri del Raval, on hi vaig néixer, és una zona per on m’agrada molt passejar. En un altre barri obrer, a la Sagrera, hi vaig viure molts anys i allí hi tinc grans amistats.

Currículum +

Currículum Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología +